SJOTCAST EK #13. “Liever nog geen Portugal? Onzin, als je het toernooi wil winnen, doe het dan tot aan de finale met glans”

Cristiano Ronaldo, het volgende obstakel van de Rode Duivels. 

Cristiano Ronaldo, het volgende obstakel van de Rode Duivels. 

Het EK is volop bezig. En dus schakelt Sjotcast EK ook een versnelling hoger. In deze voetbalpodcast van Het Nieuwsblad nemen cheffen Gert Gysen en Guillaume Maebe en eindredacteur Lars Godeau u dagelijks mee op een trip doorheen Europa. In deze aflevering haalt Gert een aantal doelmannen op dit EK door de mangel, zag Guillaume swingende Zweden, maar genoot het duo bovenal van de geweldige rollercoaster die de groep des doods bleek te zijn.

Guillaume Maebe

Sjotcast: elke dag tijdens het EK

In Sjotcast verhalen Guillaume Maebe, Gert Gysen en Lars Godeau over het leven van de jonge journalist in de grote voetbalwereld. Dat doen ze ook tijdens het EK. Elke avond neemt het drietal een aflevering van een halfuurtje op, die u ’s ochtends (of ’s nachts, voor de nachtraven onder u) kan beluisteren. Op niet-wedstrijddagen komt er steevast een prominente gast langs. Mis het niet.

Win een Believer-pakket!

Sjotcast gaat ook de tour van de prijzen op. Tijdens het EK maakt u kans op een heus Believer-pakket waarmee u de Rode Duivels naar winst kan toejuichen. Beantwoord onderstaande wedstrijd- en schiftingsvraag en maak kans.

‘Sjotcast’: beluister hier alle afleveringen van onze voetbalpodcast.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten