SJOTCAST EK #17. “Thomas Vermaelen, Thibaut Courtois, Axel Witsel: dit was de overwinning van de stille helden”

Thomas Vermaelen hield Cristiano Ronaldo een match lang monddood. 

Thomas Vermaelen hield Cristiano Ronaldo een match lang monddood. 

Het EK is volop bezig. En dus schakelt Sjotcast EK ook een versnelling hoger. In deze voetbalpodcast van Het Nieuwsblad nemen cheffen Gert Gysen en Guillaume Maebe en eindredacteur Lars Godeau u dagelijks mee op een trip doorheen Europa. In deze aflevering hoorde Gert Rafael Van der Vaart uit zijn rol vallen, kreeg Guillaume stress van de superchille Youri Tielemans en genoot het duo van de kwalificatie voor de vierde kwartfinale op rij in een groot toernooi.

Guillaume Maebe

Sjotcast: elke dag tijdens het EK

In Sjotcast verhalen Guillaume Maebe, Gert Gysen en Lars Godeau over het leven van de jonge journalist in de grote voetbalwereld. Dat doen ze ook tijdens het EK. Elke avond neemt het drietal een aflevering van een halfuurtje op, die u ’s ochtends (of ’s nachts, voor de nachtraven onder u) kan beluisteren. Ook op niet-wedstrijddagen. Mis het niet.

Win een Believer-pakket!

Sjotcast gaat ook de tour van de prijzen op. Tijdens het EK maakt u kans op een heus Believer-pakket waarmee u de Rode Duivels naar winst kan toejuichen. Beantwoord onderstaande wedstrijd- en schiftingsvraag en maak kans.

‘Sjotcast’: beluister hier alle afleveringen van onze voetbalpodcast.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten