Ingeborg en Marco Borsato te gast in nieuw seizoen ‘Het huis’

Ingeborg. 

Ingeborg. ©  ISOPIX

Programmamaker Eric Goens (52) werkt momenteel aan het nieuwe seizoen van ‘Het huis’. De eerste gasten zijn intussen bekend. Zowel Ingeborg Sergeant (54) als de Nederlandse zanger Marco Borsato (54) komen langs.

Ingeborg bracht het nieuws zelf in de ochtendshow op MNM, gepresenteerd door haar zoon Robin Keyaert en Kawtar Ehlalouch. De opnames zijn momenteel bezig. Keyaert is langsgegaan in het huis om voor zijn moeder te koken. Tijdens de radioshow wou hij toch eens horen hoe het na zijn vertrek nog verlopen is. “Het was heel heftig na je vertrek, Robin”, zegt Ingeborg. “Het is al heel intens geweest. (grappend) Ik ga vragen dat hij het er allemaal uitknipt. Echt waar, ik heb me weer in de val laten lokken. Die achterlijke televisiewereld.” “Ik denk dat ze vooral verwijst naar de passage in de sportkamer”, verduidelijkte Goens. “Want zoals je weet is je moeder 66 qua biologische leeftijd.” Waarop Ingeborg corrigeerde: “62!” Naast koken heeft Ingeborg met haar zoon ook nog gezongen. Ze brachten een cover en een nummer dat ze à la minute hebben gemaakt over Het huis.

In datzelfde gesprek heeft Goens ook onthuld dat Marco Borsato 24 uur bij hem zal komen logeren. De Nederlandse zanger, die onlangs verteld heeft dat hij opnieuw met Leontien aan het daten is, is niet de eerste noorderbuur in het huis. Vorig jaar was André Hazes Jr. er al te gast en in 2017 ook de voormalige K3-zangeres Josje Huisman. 

Marco Borsato liet onlangs weten dat Leontien en hij weer aan het daten zijn. 

Marco Borsato liet onlangs weten dat Leontien en hij weer aan het daten zijn. ©  foto: Anneke Janssen

Een precieze uitzenddatum voor Het huis ligt nog niet vast, maar wellicht mogen we het verwachten later in het najaar op Eén. Het is alweer het zevende seizoen van de reeks. De voorbije jaren kwamen onder meer Bazart-frontman Mathieu Terryn, Jacques Vermeire, Marc Coucke, Dina Tersago en Siska Schoeters voorbij.(eadp)

Aangeboden door onze partners

Lees ook