Arsenal-speler van 16 miljoen crasht met zijn peperdure Mercedes: “Hij kwam met de schrik vrij”

 

Ainsley Maitland-Niles is met de schrik vrijgekomen. De flankspeler van Arsenal was betrokken bij een zwaar auto-ongeval in Londen, maar liep geen verwondingen op.

Vincent Van GenechtenBron: The Sun

De 23-jarige Maitland-Niles reed op het moment van de crash op de altijd drukke M25 rond de Britse hoofdstad, toen een andere wagen tegen zijn Mercedes G-Wagon (een auto van zo’n 120.000 euro) knalde. De 4x4 van de voetbalster kwam op zijn zijkant terecht, waarna Maitland-Niles uit de auto bevrijd moest worden door de hulpdiensten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

“We zijn op de hoogte gesteld van het feit dat Ainsley Maitland-Niles een auto-ongeluk heeft gehad. Hij kwam met de schrik vrij en is momenteel thuis”, aldus een woordvoerder van de Engelse topclub.

De Britse krant The Sun zag de 23-jarige flankspeler langs de kant van de weg zitten, terwijl hij bezig was op zijn telefoon. “Hij leek oké, maar zijn auto was zwaar gehavend”, klinkt het.

Maitland-Niles is een echte Gunner, een kind van de club. Hij kwam via de jeugdreeksen en een uitleenbeurt aan Ipswich in 2017 bij de eerste ploeg terecht. Sindsdien speelde de Engelsman, die datzelfde jaar wereldkampioen werd met de U17, 121 keer voor Arsenal. Vorig seizoen voetbalde hij op huurbasis bij West Brom.

Volgens het gespecialiseerde Transfermarkt is Maitland-Niles momenteel 16 miljoen euro waard.

LEES OOK

Nu in het nieuws