Twaalf jaar samen, maar nu gaan Nora Gharib en haar man scheiden: “We gaan voor onze vriendschap”

© Het Nieuwsblad

De Vlaamse actrice en presentatrice Nora Gharib (27), onder meer bekend van Patser, gaat scheiden. Dat nieuws maakt ze zelf bekend op Instagram met een emotionele boodschap.

Hanne Vandenweghe

Ze begint haar bericht onder een zwart-witte trouwfoto en zegt dat 1 juli een bijzondere dag is, al krijgt deze nu een dubbele betekenis. “Al twaalf jaar lang vieren Anson en ik op deze dag ons leven samen en denken we terug aan onze dierbaarste momenten. Vandaag is het ook de dag waarop we meedelen dat onze wegen scheiden. Een hele tijd geleden hebben we samen besloten om, met heel veel liefde en respect voor elkaar, te gaan voor onze onvoorwaardelijke vriendschap. Dankzij onze prachtige dochter zijn we voor eeuwig met elkaar verbonden. Zij zal altijd op de eerste plaats staan. Als het over Chams gaat, blijven Anson en ik het allerbeste team. En dat voor het leven”, staat er te lezen.

Nora, met wie we kennismaakten tijdens de zoektocht naar de nieuwe K3, bedankt iedereen voor hun liefde en steun en vraagt tegelijk om rust en privacy. “Dit bericht geldt als officiële en enige mededeling. Verder zullen we hier in de media niet over communiceren”, klinkt het in naam van het ex-koppel.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

LEES OOK