Ook radio Willy gaat deze zomer op pad: “Op vrijdag op café met de luisteraars”

 ©  Willy

Radiozenders maken al eens graag een uitstapje in de zomer. Zo is er het Q-Beach house van Qmusic, trekt Radio 2 naar overal in Vlaanderen, maakt Nostalgie Beach radio en kampeert Studio Brussel in Camping Belgica. Radiozender Willy gaat vanaf 12 juli dan weer drie weken lang naar een Vlaamse stad om een muzikale trip te maken.

Stijn Meuris mag het startschot geven en verblijft een week lang in Kortrijk. Daar gaat hij een avond op café met de luisteraars om live radio te maken. “We zetten vier dagen lang rock-’n-roll-plekken uit de stad in de kijker zoals muziekexpo’s, concertzalen, vintage platenzaken en uiteraard ook de artiesten uit die stad”, zegt Meuris. “Op vrijdag verkassen we de hele studio dan om met de luisteraars op café te gaan. We zorgen voor goede muziek en maken vier uur lang live radio, aangevuld met een optreden of twee en frisse pinten.”

In de week van 9 augustus gaat dj Iwein Segers op café in Brussel met de luisteraars. Op 16 augustus doet Marcel Vanthilt hetzelfde vanuit Hasselt. (eadp)

Aangeboden door onze partners

Lees ook