Frances Lefebure vervangt Karen Damen in ‘Cupido ofzo’

 

 ©  VTM

Voor het tweede jaar op rij gaat Ruth Beeckmans (39) in Cupido ofzo op zoek naar dates voor vrijgezellen met een beperking of stoornis. Maar dat doet ze deze keer zonder co-presentatrice Karen Damen (46), die nog steeds meespeelt in Familie en daar een prominentere rol krijgt. Haar plek wordt ingenomen door Frances Lefebure (32).

“Zoals iedereen weet, ben ik de grootste supporter van de liefde”, zegt Lefebure, die sinds begin vorig jaar een koppel vormt met acteur Boris Van Severen. “Ik ben dus ontzettend gelukkig dat ik me met Ruth kan inzetten voor mensen die hun geluk zoeken in ons datingbureau.” Beeckmans heeft er ook dit seizoen het volste vertrouwen in. “Vorig jaar was het al meermaals raak. Dat was zo schoon om te zien. Benieuwd naar de tortelduiven voor wie Frances en ik activiteiten op maat mogen uitstippelen."

Het nieuwe duo is volop bezig met hun zoektocht naar singles. Omdat er nog enkele plekken vrij zijn, lanceren Beeckmans en Lefebure vandaag een oproep naar geïnteresseerden. Inschrijven kan via vtm.be.(dvg)

Aangeboden door onze partners

Lees ook