“Hij was jaloers”: trainer van aapje Marcel bijt van zich af na “verachtelijke” kritiek van ‘Friends’-acteur David Schwimmer

Bron © The Sun

David Schwimmer met ‘Marcel’ Foto: NBC

De kritiek van David Schwimmer op de aapjes waarmee de acteur moest samenwerken in de legendarische sitcom ‘Friends’ wordt niet geapprecieerd door de trainer van de dieren.

Schwimmer liet onlangs noteren dat hij het “haatte” om samen te werken met Marcel het kapucijnaapje, het huisdier van zijn personage Ross. Tijdens de reünie van de acteurs van de waanzinnig populaire reeks zei Schwimmer ook dat de twee apen die Marcel vertolkten met uitwerpselen gooiden, en hem probeerden te bijten.

Maar volgens Mike Morris, de trainer van de dieren, is de kritiek van Schwimmer onjuist. “Monkey en Katie (de apen die Marcel vertolkten, red.) deden zulke dingen nooit.” Volgens Morris ligt jaloezie op de populariteit van Marcel aan de basis van de uithaal van Schwimmer. “We werkten samen met grote acteurs als Dustin Hoffman en Cuba Gooding Jr., maar de apen hadden in al die jaren énkel een probleem met Schwimmer”, aldus Morris in ‘The Sun’. “Hij wilde ook niet repeteren met de dieren, waardoor het natuurlijk moeilijk werken werd.” Wat Morris ook zwaar op de maag ligt, is het feit dat één van de apen onlangs overleed. “Hij spreekt dus kwaad over de doden. Verachtelijk is dat.”

Door jvh
AANGERADEN