PODCAST TOUR. “Dit was de strafste zege uit de carrière van Wout van Aert”

Wout van Aert spitst zijn oren. In de Tour is van Ons valt er heel wat lof te horen voor zijn zege in Malaucène na de dubbele beklimming van de Ventoux.  

Geen passender decor voor het grootste exploot in de carrière van Wout van Buitenaerts dan het maanlandschap van de Mont Ventoux. Jammer voor Nils Politt, maar meer dan een voetnoot kunnen we hem niet geven in de nieuwste aflevering van de Tour is van Ons, de Tourpodcast van Het Nieuwsblad. Journalisten krijgen banbliksems over zich heen als ze Mark Cavendish vragen naar het Tourzegerecord van Eddy Merckx, maar Cav pakte op de Ventoux zélf uit met een knipoog naar de allergrootste. En dankzij ex-bondscoach van de Rode Duivels René Vandereycken weten we eindelijk hoe Jonas Vingegaard wordt uitgesproken.

Ontdek de podcasts van ‘De Koers is van ons’

Het is niet zomaar een slogan, het is het hele jaar door het motto van Het Nieuwsblad. De Koers, die is van ons. In tekst, maar ook in audio. Daarom biedt Het Nieuwsblad u naast krant en site doorheen het seizoen een reeks wielerpodcasts aan. Met deze eerste van een reeks podcasts tijdens het wielervoorjaar zijn we toe aan onze meest recente worp. Wie na deze reeks de smaak te pakken heeft, kan via onderstaande link al onze wielerproducties terugvinden. De voetballiefhebbers onder u kunnen elke maandag dan weer genieten van Sjotcast, onze podcast over voetbal.

Podcast De Koers is van Ons. Beluister hier al onze producties.

Aangeboden door onze partners