Pommelien Thijs, Johan Verminnen en Niels Destadsbader treden op in ‘Vlaanderen feest’

Niels Destadsbader zal met Regi hun hit ‘De wereld draait voor jou’ brengen tijdens ‘Vlaanderen feest’. 

Niels Destadsbader zal met Regi hun hit ‘De wereld draait voor jou’ brengen tijdens ‘Vlaanderen feest’. ©  ISOPIX

Naar goeie traditie viert Eén de Vlaamse feestdag met het muziekprogramma Vlaanderen feest. Siska Schoeters praat zaterdag de show aan elkaar, waarin diverse Vlaamse artiesten zullen optreden. Onder andere Niels Destadsbader, Bart Peeters, Pommelien Thijs en Johan Verminnen komen langs.

Wout Desmytere

Vlaanderen feest is op zaterdag 10 juli te zien op Eén. Op zondag wordt er een samenvatting uitgezonden. Siska Schoeters brengt de dag door met verschillende Vlaamse artiesten aan de Schelde, uitkijkend over de skyline van Antwerpen. ’s Avonds mogen de artiesten het podium op voor enkele optredens.

Wie u mag verwachten? Allereerst Niels Destadsbader en Regi, die de show zullen openen met hun single De wereld draait voor jou. Ook Metejoor en Babet komen langs, om hun hit 1 op een miljoen te brengen. Zijn er ook nog: Belle Perez, Cleymans en Van Geel, Bart Peeters en Camille.

Milow en Stef Bos wagen zich speciaal voor deze editie aan een duet. Zij brengen Is dit nu later? van Stef Bos. Pommelien Thijs en Jaap Resema wagen zich aan een eigen versie van Tranen, maar brengen uiteraard ook hun hit Nu wij niet meer praten.

Mama’s jasje brengt naar aanleiding van zijn dertigjarig bestaan een medley van de grootste hits. Denk aan Het is over, Zo ver weg en Teken van leven. Johan Verminnen viert zijn zeventigste verjaardag met zijn klassieker In de Rue des Bouchers. Ook Willy Sommers is van de partij met het Vlaanderen feest-lied van dit jaar, Sterker dan ooit.

Aangeboden door onze partners

Lees ook