Na verlies van vader en nichtje: Dimitri Vegas en Anouk Matton tellen af naar geboorte van zoontje

 ©  Instagram

Dimitri Vegas (39) en Anouk Matton (28) tellen op sociale media luidop af naar de komst van hun eerste zoontje. Een streepje licht voor het dj-koppel, na een donkere periode waarin ze twee zware verliezen te verwerken kregen.

Eind mei sloeg het noodlot toe in de familie van Dimitri Vegas. Eerst verloren broer Like Mike en diens Braziliaanse vriendin, fotomodel Gemma Rosereyn, hun ongeboren dochtertje na 25 weken zwangerschap. Dezelfde week overleed Takis Thivaios (66), de vader van Dimitri Vegas en Like Mike, aan een beroerte.

LEES OOK. Vriendin van dj Like Mike spreekt voor het eerst over hun stilgeboren kindje: “Ze was prachtig”

Twee bijzonder zware klappen, maar Vegas en Matton klampen zich vast aan het positieve. Met een intieme foto op Instagram blikken ze vooruit naar de geboorte van hun zoontje. Die kan er elk moment zijn: de bevalling is uitgerekend voor begin juli. “Wij zijn er klaar voor, wanneer jij dat ook bent”, schrijft Matton bij het kiekje.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Alle focus van het koppel ligt momenteel op hun gezinsuitbreiding. De opnames van Hazard, de film van Jonas Govaerts waarin Vegas de hoofdrol speelt, zijn opgeschoven naar augustus. En ook de digitale editie van Tomorrowland, eind juli, laat Vegas aan zich voorbijgaan. Het is meteen de eerste editie van Tomorrowland zónder Dimitri Vegas & Like Mike op de affiche.

LEES OOK. Voor het eerst sinds 2009 geen Dimitri Vegas & Like Mike op affiche Tomorrowland: “Doodjammer, maar het lukt niet” (+)

LEES OOK. Film met Dimitri Vegas uitgesteld wegens overlijden vader

(dvg)

Aangeboden door onze partners

Lees ook