In de huwelijksklomp gestapt: Ariana Grande deelt foto’s van huwelijksreis in Amsterdam

 ©  Evan Agostini/Invision/AP

Ariana Grande heeft op Instagram enkele foto’s van haar huwelijksreis gedeeld. De zangeres stapte in mei in het huwelijksbootje met Dalton Gomez, een vastgoedmakelaar. Het stel deed Amsterdam en omstreken aan.

adm

De set foto’s toon enkele idyllische ‘Hollandse’ plaatjes. Onder meer taferelen van de Amsterdamse grachten, een kunstzinnig filmpje van zwaan, windmolens, een ouderwetse stuurcabine van een boot, wat lijkt op een patrijspoort én ook een grappig plaatje waar het stel in gigantische klompen zit.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De zangeres heeft ruim 250 miljoen volgers, bij de foto’s plaatste ze een emoji van een wafel en een slak. Wat de wafel te maken heeft met Nederland is niet helemaal duidelijk. Misschien doelt de zangeres op stroopwafels. Nog volgens insiders kent het stel veel huwelijksgeluk. “Ariana is gelukkig en voelt zich bijzonder relaxed”, aldus een insider aan Entertainment Tonight. Misschien is dat een verklaring voor de slak-emoji?

Aangeboden door onze partners

Lees ook