Vlaamse film ‘Zillion’ zoekt figuranten die topless durven te gaan

Matteo Simoni, Jonas Vermeulen en de echte Frank Verstraeten. ©  carlo coppejans

Omdat het niet altijd ‘man op bank’ of ‘vrouw in auto’ moet zijn, zoekt de film Zillion figuranten die net iets extra’s durven.

In een dinsdag gepubliceerde castingoproep worden onder meer edelfiguranten gezocht voor de rol van een prostituee die een man oraal bevredigt in de backstage en voor een topless prostituee in diezelfde coulissen. Voorts heeft de film, die het succesverhaal maar ook de neergang van de roemruchte Antwerpse discotheek Zillion vertelt, ook nog een drugdealer, een portier en een danseres nodig, alsook een sterke man die een zeemeermin van het podium draagt. In de Zillion van Frank Verstraeten (en Dennis Black Magic) ging het er dan ook vaak heel liederlijk aan toe.

LEES OOK. Naakte vrouwen in aquariums en BV’s in de kelder: de Zillion was zo legendarisch dat er een film over moést komen (+)

Zillion, geregisseerd door Robin Pront en met onder anderen Matteo Simoni, Jonas Vermeulen, Charlotte Timmers en Barbara Sarafian, moest de opnames afblazen wegens de coronacrisis maar in augustus wordt er dus wel gedraaid. De film wordt niet voor 2022 in de zalen verwacht.  (jdr)

Aangeboden door onze partners

Lees ook