Vrouw van Justin Bieber lijkt er verbaal van langs te krijgen in video, maar entourage van zanger ziet dat anders

 

 ©  AFP

Een video waarop te zien is hoe Justin Bieber schijnbaar kwaad lijkt en roept tegen zijn echtgenote veroorzaakt heel wat ophef. De ster had er net een acte de présence opzitten in een nachtclub in Las Vegas. Op Twitter stellen fans en omstanders dat Bieber niet aan het schelden was, maar dat hij met zijn enthousiasme en adrenaline geen blijf wist.

Op de beelden worden Justin en zijn vrouw Hailey Bieber (voorheen Baldwin) omringd door security terwijl ze door een casino geleid worden. De zanger had een acte de présence en een kleine verrassingsshow gegeven tijdens een set van de bevriende dj Diplo in XS Nightclub, Las Vegas. Die avond werd ook het tequilamerk van Kendall Jenner gelanceerd.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Op TikTok en andere sociale media ging de video meteen rond en speculeerden sommigen dat de zanger lijkt te roepen tegen zijn vrouw. Volgens omstanders en de entourage van de zanger was Bieber gewoon zeer enthousiast en vol adrenaline nadat hij enkele nummers had gezongen in de club. “Het was geen scheldpartij, maar een geanimeerde conversatie”, aldus een lid van de entourage aan E! News.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Lees ook