Verliefd, vijftien jaar verloofd en nu ook getrouwd: Spice Girl Emma Bunton geeft jawoord

 

 ©  ISOPIX

Na een relatie van 23 jaar, waarvan vijftien jaar verloofd, zijn Spice Girl Emma Bunton en haar lief Jade Jones in het huwelijk getreden. De zangeres kondigde het heuglijke nieuws aan met een foto op Instagram.

Hanne Vandenweghe

Op de foto staat het pasgetrouwde stel glimlachend onder een bloemenboog. De twee houden hun hoofden teder tegen elkaar. “Meneer en mevrouw Jones!”, staat er in het bijschrift vermeld. Bunton (45) droeg op haar grote dag een korte witte jurk met transparante mouwen en een lange sleep. Ze werkte haar bruidslook af met een bloemenkroon in haar golvende blonde lokken. Jones (42) koos voor een Gucci-pak met een getailleerd zwart T-shirt eronder. Een hoedje maakte de outfit af.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Beroemdheden waren er als de kippen bij om de trouwers te feliciteren, onder hen ook voormalig Spice Girl Victoria Beckham. “Gefeliciteerd. Ik hou zo veel van jullie”, schreef ze. Jones en Bunton zijn al samen vanaf 1998, de beginperiode van de Spice Girls, en verloofden zich vijftien jaar geleden. Ze hebben twee zoontjes samen: Beau en Tate.

LEES OOK:
 

 ©  ISOPIX

LEES OOK