Nieuwe bekende letterzetters met geheimen en drie specials in het nieuwe seizoen van ‘Het rad’

 

 ©  Play4

Vanaf 2 augustus wordt er op Play4 weer volop aan ‘Het rad’ gedraaid. Presentator Peter Van de Veire (49) heeft alvast een heleboel bekende letterzetters met een geheim opgetrommeld. En er zijn ook drie terug-naar-school specials opgenomen.

Eva De Poorter

Peter Van de Veire doet de deuren van zijn prijzenwinkel bij Het rad binnenkort weer open. Daarvoor krijgt hij weer de hulp van de stem van Wim Opbrouck en uiteraard een pak bekende letterzetters. Die komen zoals we dat intussen kennen met een geheim langs. Deze zomer zijn dat: Willy Sommers en Christoff, Willy Naessens brengt zijn Marie-Jeanne mee. James Cooke en zijn verloofde Dorian komen hun vrijgezellenavond vieren bij Het rad. Ook Gordon, Jacky Lafon, Viktor Verhulst, Kim Van Oncen, Lennart van De mol, Margriet Hermans, Amelie Albrecht, Metejoor, Jani Kazaltzis, Miss België Kedist Deltour, Sam Gooris, Joni Ceusters en Jaap Reesema mogen bordjes draaien.

Wim Opbrouck is er ook weer bij vanuit zijn cabine… of Het Hol. 

Wim Opbrouck is er ook weer bij vanuit zijn cabine… of Het Hol. ©  Play4

De prijzenwinkel is weer goed gevuld en ook De Mispoes is er weer bij. Ondanks de naam zijn er heel wat kandidaten die de prijs graag willen winnen. Of die nu teleurstellend, grappig of juist heel nuttig blijkt te zijn. Naast prijzen voor de kandidaten valt er ook voor de kijkers thuis wat te winnen. In elke aflevering zit één gouden letter verstopt. Alle gouden letters vormen een achttienletterwoord, gekozen door schrijver Herman Brusselmans. Aan het einde van de reeks kan je met dat woord de gouden puzzel invullen en maak je kans op een reis naar het paradijs.

Specials

Om de zomer uit te wuiven zijn er ook drie terug-naar-school specials opgenomen: er is een aflevering met leerkrachten, een met studenten en eentje met ouder-kind duo’s.

Aangeboden door onze partners

Lees ook