Gewapende man verschanst zich in woning in Vrasene, en pleegt zelfmoord bij politie-inval

In Vrasene, een deelgemeente van Beveren, heeft een gewapende man zich vrijdagochtend verschanst in een woning. De politie kwam ter plaatse en toen die rond 11 uur het huis binnenviel, benam de man zich van het leven. Dat meldt het parket van Oost-Vlaanderen.

bfs, jvh

De politie wilde donderdagnacht een huiszoeking uitvoeren in een woning in Vrasene, deelgemeente van Beveren, op verdenking van drughandel. Eén van de inwoners van de woning vuurde daarbij enkele schoten af op de agenten, die zich daarop terugtrokken.

De speciale interventie-eenheid van de politie kwam ter plaatse, omsingelde het huis in de Peperdam, en probeerde contact te leggen met de schutter. Om 10.30 uur drong de politie de woning binnen, en trof er het levenloze lichaam van Kevin D. aan. Hij zou zichzelf van het leven beroofd hebben. Onder meer het afstappingsteam en een wapendeskundige komen ter plaatse.

Wie vragen heeft over zelfdoding, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op de website www.zelfmoord1813.be.

 

 ©  bfs

Nu in het nieuws