POLL. Van Aert en Evenepoel moeten Pogacar en Roglic laten voorgaan bij de bookmakers: wie is uw favoriet voor de olympische wegrit?

 

 ©  BELGA

Morgen om 4u Belgische tijd start de olympische wegwedstrijd bij de mannen. Als we de bookmakers mogen geloven staat het Sloveens duo Pogacar (5.00) en Roglic (5.00) boven Wout van Aert (6.00) en Remco Evenepoel (10.00) op het favorietenlijstje. Allemaal goed en wel, maar wie rijdt volgens u als eerste over de streep in Tokio? Stem hier!

Jens Heylen

Volgens de bookmakers zijn tweevoudig Tourwinnaar Pogacar en diens landgenoot Primoz Roglic de twee topfavorieten voor de gouden medaille. Daarachter volgt het Belgische duo Wout van Aert en Remco Evenepoel.

Bij de andere renners die hoog gekwoteerd staan, vinden we onder meer de Portugees Joao Almeida, de Spaanse veteraan Alejandro Valverde (41 jaar!), de Britse broertjes Yates, de Italiaan Gianni Moscon en de Duitser Schachmann terug.

Met de Colombianen Rigoberto Uran en Nairo Quintana verderop in de lijst kan u liefst 101 maal uw inzet terugverdienen. Wie durft in te zetten op uittredend olympisch kampioen Greg Van Avermaet kan maar liefst 201 keer zijn inzet terugkrijgen.

Olympische tijdrit

Ook bij de olympische tijdrit, die volgende woensdag om 7u Belgische tijd wordt gereden, zien we Van Aert en Evenepoel terug. Van Aert (3,5) geldt bij de bookmakers als dé topfavoriet. Hij wordt gevolgd door wereldkampioen tijdrijden Filippo Ganna (4,75) .

Stem hieronder zelf via onze poll!

Alejandro Valverde 

Alejandro Valverde ©  EPA-EFE

()

Gerelateerd

Aangeboden door onze partners