Einde van een tijdperk? “Toby Alderweireld dicht bij transfer naar Al-Duhail”, Rode Duivel is aangekomen in Qatar

 

 ©  EPA-EFE

Al sinds 2015 draagt Toby Alderweireld (32) de kleuren van Tottenham, maar deze zomer zou daar wel eens verandering in kunnen komen. Volgens The Telegraph is Tottenham immers akkoord gegaan om de Rode Duivel te verkopen aan het Qatarese Al-Duhail, waar ook Junior Edmilson (ex-Standard en ex-STVV) speelt.

Thomas CamiBron: The Telegraph

Nuno Espirito Santo, de nieuwe coach van Tottenham, maakt werk van een nieuwe verdediging, en Toby Alderweireld is één van de spelers die voor de juiste prijs mag vertrekken. Eerder meldde ook Antwerp zich nog voor Alderweireld, maar het bod van Al-Duhail zou dichter bij de gehoopte 13 miljoen pond komen, waardoor een vertrek volgens The Telegraph nu heel dichtbij komt.

Volgens The Telegraph maakt Tottenham ook al werk van enkele nieuwkomers om de verdediging te versterken. Gesprekken met Takehiro Tomiyasu (ex-STVV) en Cristian Romero van Atalanta zouden bezig zijn.

Deze foto van Toby Alderweireld bevestigt alvast de geruchten. De Rode Duivel is inmiddels al gearriveerd in Qatar:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten