Prins Harry ontkent dat hij niet één maar vier boeken gaat uitbrengen

 

 ©  BELGAIMAGE

Prins Harry (36) heeft geen deal gesloten om na zijn memoires nog drie boeken uit te brengen. De woordvoerder van de hertog van Sussex ontkent geruchten daarover tegenover Britse media.

Maandag maakte de prins bekend dat hij volgend jaar een boek over zijn leven uitbrengt. Ingewijden vertelden vrijdag aan de Daily Mail dat zijn memoires deel uitmaken van een contract voor vier boeken. Zo ook een boek dat bewust pas na de dood van zijn oma koningin Elizabeth wordt uitgebracht.

tg

Harry’s woordvoerder laat weten dat dit verhaal niet klopt. De prins werkt alleen aan zijn memoires en heeft geen afspraken gemaakt over andere boeken.

De prins, die vorig jaar een stap terug deed binnen het Britse koningshuis en met zijn vrouw Meghan en hun kinderen in Amerika woont, komt in het najaar van 2022 met zijn memoires. Naar verluidt krijgt Harry zo’n 17 miljoen euro voor zijn levensverhaal. Het boek zou een aantal ‘explosieve’ passages bevatten.

Harry’s deal is voor vier boeken, zo lekte deze week uit. Er zou ook een wellnessboek bij zijn dat Meghan Markle schrijft.

Het tweede boek van Harry zelf zou pas mogen uitkomen na de dood van koningin Elizabeth. Wat laat vermoeden dat er ‘pijnlijke’ onderwerpen worden aangeraakt.

Maar de woordvoerder van Harry ontkent dat.

LEES OOK

Nu in het nieuws