25-jarige man neergestoken op straat in Schelle, slachtoffer buiten levensgevaar

Het slachtoffer kreeg medische zorgen toegediend en werd naar het ziekenhuis gebracht. 

Het slachtoffer kreeg medische zorgen toegediend en werd naar het ziekenhuis gebracht. © rr

Schelle -

In Schelle is zaterdagavond een 25-jarige man neergestoken. De politie kwam snel ter plaatse en kon twee jonge verdachten oppakken. Het slachtoffer werd overgebracht naar het ziekenhuis, hij is buiten levensgevaar.

Het incident vond iets voor 18 uur plaats in de Jef Van Hoofstraat, niet ver van het sportcomplex Scherpenstein. Om een nog onduidelijke reden escaleerde een woordenwisseling tussen drie mannen. Een van hen trok een mes en stak het slachtoffer neer.

De politie kwam snel ter plaatse en pakte twee verdachten op. “Het gaat om twee jongemannen van 19 jaar en 21 jaar”, bevestigt woordvoerder Stéphanie Chomé van het Antwerpse parket. “Het slachtoffer van 25 jaar werd naar het ziekenhuis gebracht. Hij is stabiel en buiten levensgevaar.”

Of de steekpartij te maken heeft met eventueel drugsgerelateerde feiten, kan het parket nog niet bevestigen. Vast staat wel dat de drie personen elkaar kenden én dat alle drie een gerechtelijk verleden hebben. “De juiste context van de steekpartij maakt deel uit van verder onderzoek”, aldus Chomé nog. Het duo werd voorgeleid voor de onderzoeksrechter, die besliste om hen aan te houden.

 (jtp)

Nu in het nieuws