Fans bezorgd na toplessfoto van Britney Spears

 

 ©  Jordan Strauss/Invision/AP

Voor de tweede keer in minder dan 24 uur heeft zangeres Britney Spears een topless foto van zichzelf gedeeld op Instagram. De reacties zijn gemengd: veel van haar volgers juichen het toe, maar anderen stellen zich toch vragen bij haar gedrag.

LEES OOK:

Met de borsten in de handen en haar tepels bedekt met sterretjes. Britney Spears heeft de voorbije uren beelden de wereld ingestuurd die we niet van haar gewoon zijn. Hoewel vele fans haar toejuichen en vinden dat ze vrij moest zijn om te posten wat ze wil, stellen andere zich dan weer de vraag of ze zelfs op de hoogte is dat de foto’s op haar profiel gepost werden.

“Is er iemand anders die ook denkt dat er iets vreemd aan de gang is”, vraagt een volger in een reactie op de post. Waarop meer dan 300 anderen antwoorden dat er “zeker iets vreemd is”. Enkele opmerkzame volgers is het ook opgevallen dat ze net terug is van een strandvakantie, maar dat er geen strepen te zien zijn van haar bikini. En ook van haar navelpiercing is geen spoor.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

 (lto)

LEES OOK