Koeman weigert Renato Sanches en Cristian Romero bij FC Barcelona

Bron © Sport Bild

Renato Sanches bij Lille Foto: ISOPIX

Ronald Koeman, de Nederlandse trainer van het Spaanse FC Barcelona, wil niet dat internationals Renato Sanches en Cristian Romero de nieuwe spelers worden bij de Catalanen. Beide transfers zou hij dan ook geblokkeerd hebben.

Zowel Renato Sanches als Cristian Romero zullen binnenkort niet te zien zijn in het shirt van FC Barcelona. Ronald Koeman heeft namelijk zijn veto gesteld bij beide spelers. Van de prestaties van de Portugese international Renato Sanches was hij eenvoudigweg niet overtuigd, een centrale verdediger als Cristian Romero heeft hij naar eigen zeggen dan weer niet nodig.

Sanches werd vorig seizoen nog kampioen in Frankrijk met het verrassende Lille. Bij Portugal kwam hij in het voorbije EK ook meermaals in actie. De Argentijnse centrale verdediger Cristian Romero staat onder contract bij het Juventus van Cristiano Ronaldo, maar werd het afgelopen seizoen uitgeleend aan Atalanta Bergamo. Volgens transferexpert Fabrizio Romano zou Romero wel dicht staan bij een overgang naar Tottenham Hotspur.

Koeman weigert Renato Sanches en Cristian Romero bij FC Barcelona
Cristian Romero (centraal) bij Atalanta Bergamo Foto: AP

Door Jens Heylen
AANGERADEN