Kandidaten gezocht

Jill won de voorbije editie van ‘Big brother’ 

Jill won de voorbije editie van ‘Big brother’ ©  Play4

Goed nieuws voor wie zich graag eens 100 dagen lang in een huis wil laten stoppen met volslagen onbekenden en nul privacy. Er komt een tweede seizoen van ‘Big brother’. De inschrijvingen zijn nu geopend.

Begin dit jaar werd Big brother opnieuw vanonder het stof gehaald bij Play4. Honderd dagen lang konden we het leven en welzijn van onbekende Nederlandse en Vlaamse kandidaten volgen via camera’s die in elk hoekje van het huis verstopt werden. Uiteindelijk was het de Nederlandse Jill die met de prijzenpot ging lopen na de stemming van de kijkers. Ze streek 70.405,50 euro op. De Kempenaar Nick Kraft werd tweede, de Limburgse Liese Luwel moest genoegen nemen met een derde plaats.

LEES OOK. Wij spraken met Jill Goede (22) na ‘Big brother’: “Thomas en ik bekijken hoe we in de toekomst zullen verdergaan” (+)

Nu wordt er op zoek gegaan naar een opvolger voor Jill in een tweede seizoen van de moeder der realityprogramma’s. De programmamakers beloven alvast dat het nieuwe seizoen van de reeks heftiger dan ooit wordt, vol verrassingen. Kandidaten die “sterk en slim zijn en een tactisch meesterbrein” hebben, kunnen zich vanaf donderdag inschrijven via bigbrother-2022.com.

Gemiddeld keken er zo’n 378.000 mensen naar het programma op televisie, dat ook online wist te bekoren met tien miljoen views op GoPlay.be, waarvan 3,7 miljoen voor de livestream die 24 uur op 24 te volgen was. 66 landen hebben het format intussen al uitgezonden. Het nieuwe seizoen staat gepland voor 2022.

Inschrijven kan hier.

(eadp)

LEES OOK