15-jarige jongen overleden na steekpartij in Rotterdam

 
Bron: De Telegraaf

Een 15-jarige jongen is na een steekpartij in de Rotterdam overleden aan zijn verwondingen, meldt de politie. Naar de verdachte(n) zou nog gezocht worden. De recherche en forensische opsporing doen onderzoek op plaats delict. “De toedracht is nog onbekend, alle scenario’s staan open”, aldus de politie.

De zwaargewonde jongen werd donderdagmiddag omstreeks 17 uur vlak bij een voetbalveld gevonden. De hulpdiensten probeerden hem nog te reanimeren, maar de hulp mocht niet meer baten. De jongen overleed ter plekke.

Wat er precies gebeurd is, is nog onduidelijk. Volgens buurtbewoners zou er zich een vechtpartij hebben afgespeeld, maar dat kan de politie niet bevestigen.

Voor zover bekend is nog niemand aangehouden. “Toedracht is nog onbekend, alle scenario’s staan open”, klinkt het bij de politie. Zij vragen mensen die relevante beelden of informatie hebben, zich te melden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Nu in het nieuws