Nieuwe megatransfer op til? “Manchester City deed bod van 100 miljoen pond op Jack Grealish”

 

 ©  ISOPIX

Aston Villa zou weleens de jackpot binnen kunnen halen. Als we de Britse media mogen geloven heeft Manchester City immers een bod uitgebracht van 100 miljoen pond – zo’n 117 miljoen euro – op de Jack Grealish (25). Villa heeft wel oren naar het bod en hield naar verluidt al gesprekken met de club van Kevin De Bruyne over een mogelijke transfer. Mocht de deal er effectief komen, zal Grealish de duurste inkomende transfer ooit zijn van een Engelse ploeg.

Tjorven Messiaen

Manchester City is er niet vies van om af en toe eens ferm de geldbuidel open te trekken. Deze keer hebben ze het gemunt op Aston Villa-middenvelder Jack Grealish. De stijlrijke middenvelder wordt zowat aanbeden in Engeland en moet het nieuwe goudhaantje worden van de Sky Blues. Indien de transfersom effectief rond de 117 miljoen bedraagt, zal de Engelse international onder meer Harry Maguire en Paul Pogba overvleugelen als duurste inkomende transfer ooit van een Engelse ploeg.

Ook de meestal goed geïnformeerde Fabrizio Romano berichtte al over onderhandelingen tussen de twee ploegen:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

LEES OOK

Nu in het nieuws