In september verschijnt Netflix-documentaire over Michael Schumacher

Michael Schumacher 

Michael Schumacher © Daimler Media

Netflix heeft mooi nieuws voor de fans van Michael Schumacher en bij uitbreiding al de F1-fans. Op 15 september verschijnt er op het streamingplatform immers een documentaire over het leven van Michael Schumacher.

De documentaire over het leven van de zevenvoudig F1-kampioen is de eerste film die de steun krijgt van de familie Schumacher. Aan de film werd meerdere jaren gewerkt en zal beeldmateriaal bevatten dat nog nooit eerder is vertoond.

Verschillende belangrijke figuren uit de autosportwereld, waaronder Jean Todt, Bernie Ecclestone, Sebastian Vettel, Mika Häkkinen, Damon Hill, Flavio Briatore en David Coulthard, werkten mee aan de documentaire.

Zeven jaar na het dramatische ski-ongeluk van Michael Schumacher is er maar weinig geweten over de medische toestand van de zevenvoudig F1-kampioen. Die wordt bijzonder goed afgeschermd door de familie Schumacher, al geven ze met deze documentaire wel iets terug aan de fans die blijven hopen op goed nieuws.

Meer F1-nieuws:- Mercedes: “Red Bull is verantwoordelijk voor anti-Hamilton reacties op sociale media”- Red Bull F1 team ontslaat teamlid na racistisch gedrag- Lewis Hamilton uit felle kritiek op Hongaarse regering: “Dit is onaanvaardbaar, laf en misleidend!”- Max Verstappen haalt uit naar Lewis Hamilton en Mercedes: “Dit toont hoe ze echt zijn!”- “Nederlander krijgt van Mercedes voorkeur op Stoffel Vandoorne voor mogelijk F1-zitje”  (F1journaal.be)

LEES OOK

Nu in het nieuws