‘Breaking Bad’- en ‘Better Call Saul’-ster Bob Odenkirk reageert nadat hij instortte op set: “Ik ga even tijd nodig hebben”

 

 ©  REUTERS

De Amerikaanse acteur Bob Odenkirk (58), die dinsdag met spoed naar het ziekenhuis werd gebracht, heeft op Twitter laten weten dat hij een “kleine hartaanval heeft gehad”. De acteur zegt niet geopereerd te zijn maar hij moet nu toch even rusten.

Odenkirk zakte dinsdag plots in elkaar tijdens de opnames van ‘Better Call Saul’, de Spin-off serie van Breaking Bad. Collega’s zouden meteen naar hem toe gerend zijn en de ambulance gebeld hebben. Hoewel er al wat berichten verschenen over de toestand van de acteur, had hij zelf nog niet gereageerd. Dat doet hij nu wel via Twitter.

LEES OOK. Toestand ‘Breaking Bad’-acteur stabiel nadat hij ineen zakte tijdens opnames

“Ik had een kleine hartaanval”, schrijft hij. “Maar het komt goed dankzij Rosa Estrada en de dokters die het konden oplossen zonder chirurgische ingreep… Ik ga even tijd nodig hebben om te herstellen maar ik zal snel terug zijn.” Hij bedankte ook zijn fans, zijn vrienden en zijn familie voor de steun. “Het is overweldigend. Ik voel de liefde en dat betekend zo veel voor me”, klinkt het nog.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

 (lto)