Ambtenaar maakt foutje op officiële Covid-website van Belgische overheid: “Super-de-luxe donut kussen ligt zeer comfortabel voor uw hond”

Themabeeld 

Themabeeld ©  Shutterstock

Fouten maken, het overkomt iedereen. Maar de persoon die door een copy-paste fout informatie over de levering van zijn luxe donut kussen op de Covid-website plaatste, zal volgende keer hoogstwaarschijnlijk twee keer checken of alle informatie wel juist is voor die iets publiceert.

“Dit super-de-luxe kussen van Jack & Vanilla is royaal gevuld, waardoor uw hond zeer comfortabel ligt”, stond er plots te lezen op de website info-coronavirus.be. De persoon die de informatie op de website zwierde was online waarschijnlijk op zoek gegaan naar het ideale kussen voor de hond want er staat ook een link bij over de levering van het kussen.

Intussen is de informatie al aangepast maar natuurlijk heeft iemand snel een screenshot kunnen nemen en wordt er nu gretig gelachen met het voorval op Twitter. “Nul compassie met die ene ambtenaar die maandagochtend zijn mailbox open”, schrijft een gebruiker. Iemand anders stelt zich dan weer vragen bij de prijs van het kussen want die ligt tussen 85 en 225 euro. “Vaccins dat levens redt, wonder der wetenschap: 0 euro, gratis te krijgen. Kussen voor een dier waarvan je zelf dagelijks de kak moet oprapen: blijkbaar “85 tot 225 euro”, wtf”, klinkt het.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

(lto)