Ariana Grande geeft virtueel concert in Fortnite

 ©  REUTERS

Zangeres Ariana Grande zal van 5 tot 8 augustus een reeks gratis virtuele concerten geven in de razend populaire game Fortnite. Dat meldt ontwikkelaar Epic Games.

adm

Eerder was de zogenaamde ‘Rift Tour’ al aangekondigd. Nu is bekend geraakt dat het om een serie virtuele optredens van Ariana Grande gaat. Op die manier willen de makers spelers in alle tijdzones de kans geven om de optredens bij te wonen. Voor Belgische spelers is de tweede show op 7 augstus om 20.00 uur (onze tijd) qua timing de meest interessante. Hele jonge spelertjes kunnen daags nadien (8 augustus) om 16.00 uur (onze tijd) een show meepikken.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Alle ‘concertgangers’ krijgen in het spel een plushe parasol. Na de shows zullen spelers ook een Ariana Grande-skin en andere accessoires kunnen kopen. Kortom: tegen betaling zal je in Fornite in de huid kunnen kruipen van de zangeres. De skin maakt deel uit van de zogenaamde Icon Series. Eerder introduceerde ontwikkelaar in de serie al beeltenissen van rapper Travis Scott, edm-artiest Marshmello en de populaire streamer Ninja.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Lees ook