Zware avondspits door ongeval op Antwerpse Ring

Een ongeval op de Antwerpse Ring richting Nederland, ter hoogte van afrit Deurne, zorgt dinsdagavond voor een zware avondspits. © rr

Antwerpen -

Een ongeval op de Antwerpse Ring richting Nederland, ter hoogte van afrit Deurne, zorgt dinsdagavond voor een zware avondspits. De volledige Antwerpse Ring en uiteinden van toekomende snelwegen kleurden dinsdagavond rood op de kaart van het Vlaams Verkeerscentrum.

nelo

Het incident gebeurde dinsdagmiddag op de afrit in Deurne, waarbij twee wagens op elkaar inreden. Door de botsing is een van de twee auto’s op de Antwerpse Ring gekatapulteerd, waarna een vrachtwagen op de wagen inreed.

Door de takeling van een van de wagens waren twee rijstroken op de Antwerpse Ring en een rijstrook bij afrit Deurne een tijdlang versperd, met een snel aangroeiende file als gevolg.

De volledige Antwerpse Ring en uiteinden van toekomende snelwegen kleurden dinsdagavond rood op de kaart van het Vlaams Verkeerscentrum. © Vlaams Verkeerscentrum

“De combinatie van de avondspits en de versperring van twee rijstroken op de Ring zorgen voor een zware file op de volledige Antwerpse Ring en alle toekomende snelwegen”, zegt Peter Bruyninckx, woordvoerder van het Vlaams Verkeerscentrum. “Hoewel het ongeval intussen afgehandeld is, zal het verkeer nog een hele poos de naweeën voelen.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten