Britney Spears opgesloten in badkamer, fans zien opnieuw geheime boodschap: “Beveiliging moeten alarmeren”

 

 ©  BELGAIMAGE

Britney Spears (39) laat opnieuw van zich horen. Op sociale media vertelt de Amerikaanse zangeres hoe ze zichzelf in haar badkamer opsloot. En er nog moeilijk uitkon. Het ietwat bizarre bericht veroorzaakt onrust bij haar trouwste fans.

Zo schrijft ze op Instagram: “Om 2 uur ‘s nachts besloot ik een bad te nemen. Ik had nieuwe lotion van Victoria’s Secret, die me beter doet slapen. Terwijl ik de badkamer inliep, zag ik nog een restje koffie van ‘s ochtends staan, maar hoe vies het er ook uitzag: ik gooide het niet weg. Vervolgens zocht ik mijn zeep, die nergens te vinden was. Na een kwartier zoeken bedacht ik me dat de zeep waarschijnlijk in de andere badkamer lag, maar toen ik daarheen wilde kwam ik erachter dat ik gevangen zat omdat de deur niet meer open ging.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De zangeres probeerde de deur te forceren, maar tevergeefs. Ook haar vriend Sam Asghari kon niet helpen. Die lag al even te slapen. En dat doet hij heel vast. “(...) zelfs nog door een aardbeving heen.” Ze bleef maar schreeuwen tot hij eindelijk zijn ogen open deed. “Ook hem lukte het niet het slot er vanaf te krijgen, waardoor we de beveiliging moesten alarmeren.”

Britney en Sam 

Britney en Sam ©  ISOPIX

Maar die liet even op zich wachten. “In de tussentijd ben ik de badkamer maar gaan schoonmaken en net toen ik me afvroeg of ik een douche zou nemen, keek ik naar de deur en leek het net of die openging. Het was alsof er iets met die deur gebeurde, ik kon het heel helder zien. En ineens stonden de hulptroepen daar, joepie! (...).”

 

 ©  REUTERS

Sommige fans reageren ongerust op Britneys post. Volgens hen is het gekke verhaal een geheime boodschap. De badkamer zou een metafoor zijn voor haar strijd tegen haar vader Jamie om haar vrijheid terug te krijgen.

LEES OOK. Britney Spears is in strijdmodus, moeder, ex-vriend en ex-manager supporteren aan de zijlijn (+)

 

 ©  REUTERS

LEES OOK