Meghan Markle krijgt verjaardagswensen van Britse royals cadeau op Twitter

 

 ©  ISOPIX

Meghan Markle wordt vandaag veertig. En ook al is de laatste maanden de spanning te snijden, de Britse koninklijke familie is haar 40ste verjaardag niet vergeten. Zowel Queen Elizabeth als prins William postten gelukwensen op Twitter.

“We wensen de hertogin van Sussex vandaag een heel gelukkige verjaardag!”, schrijft het Britse koningshuis. Daaronder een mooie collage van Meghan met de 95-jarige Queen. Van Meghan met Harry en Archie.

Meghan viert haar verjaardag naar verwachting in Californië, waar ze woont met haar man prins Harry en kinderen Archie (2 jaar) en Lili (2 maanden). De band tussen Meghan en de Britse koninklijke familie is nooit echt sterk geweest, en daar lijkt niet snel verandering in te zullen komen. In het openhartig interview met Oprah Winfrey vertelden de hertogin van Sussex en haar man onder meer waarom ze hadden besloten een stap terug te zetten binnen het Britse koningshuis.

Ook prins William en zijn vrouw Kate Middelton hebben haar verjaardag niet gemist op Twitter. gelukwensen, ook van hun kant, vergezeld van een mooie bloemenfoto van Meghan.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Prins Charles en zijn vrouw Camilla postten net als de anderen een mooi portret van Meghan.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meghan viert haar verjaardag in Californië, waar ze woont met haar man prins Harry en kinderen Archie (2 jaar) en Lili (2 maanden).

LEES OOK. Zo viert Meghan Markle haar veertigste verjaardag

Of de gelukwensen van haar schoonfamilie van harte zijn, valt te betwijfelen. Harry en Meghan leven al maanden op gespannen voet met de Britse Royals nadat ze de vuile was buiten hingen tijdens een gesprek met “goede vriendin” en gevierd talkshowhost Oprah Winfrey.

LEES OOK. Prins Harry schrijft autobiografie: “Familie zit zeker al met knikkende knieën” (+)

LEES OOK

Nu in het nieuws