‘Regi academy’ start al in augustus op VTM 2

Regi (tweede rechts) krijgt de hulp van Jaap Reesema (links), Olivia Trappeniers en Lester Williams (rechts) in zijn academy. 

Regi (tweede rechts) krijgt de hulp van Jaap Reesema (links), Olivia Trappeniers en Lester Williams (rechts) in zijn academy. ©  VTM

VTM2 laat al op donderdag 19 augustus Regi academy van start gaan. Het programma moet uiteindelijk iemand opleveren met een straffe stem die Regi’s volgende hitsingle zingt én op 30 oktober samen met hem in het Sportpaleis staat.

Regi (45) kiest de winnaar niet in zijn eentje. In de jury krijgt hij versterking van Jaap Reesema en Olivia Trappeniers, met wie hij meerdere monsterhits scoorde, en van Lester Williams, al jarenlang Regi’s rechterhand. Camille Dhont staat naast het podium klaar voor de kandidaten met tonnen tips en extra mentale steun. De kandidaten doen eerst auditie op het dak van Fort Napoleon in Oostende. Wie groen licht krijgt van de jury, mag het nummer opnieuw brengen op Qmusic én live vanuit het Q-Beach House. De zes beste kandidaten volgen daarna een intens traject op weg naar de finale. (tove)

Aangeboden door onze partners

Lees ook