Crammerock in recordtijd uitverkocht, ook Balthazar en dEUS aangekondigd

Ook Balthazar zal in september zijn opwachting maken op een uitverkocht Crammerock. 

Dat de honger naar evenementen groot is, was al eventjes duidelijk. Dat werd de afgelopen dagen nog maar eens duidelijk. Nooit eerder gingen de tickets van Crammerock, het festival in Stekene, in zo’n korte tijd de deur uit. Woensdagvoormiddag startte de ticketverkoop, intussen zijn alle festivaldagen volgeboekt.

Wout Desmytere

De eerste namen van Crammerock werden enthousiast onthaald. Op korte tijd gingen woensdagvoormiddag alle beschikbare weekendtickets de deur uit. Intussen zijn ook alle dagtickets voor vrijdag én voor zaterdag uitverkocht. “We zijn heel blij dat de knaldrang van onze bands, leveranciers, overheden, sponsors en vrijwilligers ook aanwezig is bij de festivalbezoekers”, klinkt het bij de organisatie.

Het aantal beschikbare tickets werd voorlopig beperkt tot 13.500 tickets per dag. De organisatie zal de komende dagen onderzoeken of dat aantal eventueel kan worden uitgebreid. “We willen met zoveel mogelijk mensen festivallen, maar het spreekt voor zich dat we dit enkel willen doen als alle indicatoren qua veiligheid en praktische organisatie helder groen zijn.” Crammerock opent een wachtlijst waarop iedereen die nu nog naast een ticket gegrepen heeft zich kan inschrijven.

Dit jaar komen onder andere Doe Maar, The Kooks, Suede, Arsenal, Tourist LeMC en Zwangere Guy. Nu bevestigen ook Balthazar en dEUS hun komst als headliners voor respectievelijk vrijdag- en zaterdagavond.

Aangeboden door onze partners

Lees ook