UAE Team Emirates kondigt al voor vierde dag op rij transfer aan: ook sprinter Alvaro Hodeg komt over van Deceuninck-Quick Step

 ©  BELGA

Deceuninck-Quick Step ziet spurter Alvaro Hodeg op het einde van het seizoen vertrekken naar UAE-Team Emirates. Het team van Tourwinnaar Tadej Pogacar schotelde hem een contract van twee seizoenen voor. Na de transfers van João Almeida, Pascal Ackermann en Marc Soler is het al de vierde dag op rij dat UAE Team Emirates een nieuwe aanwinst aankondigt.

Bron: BELGA

De 24-jarige Colombiaan rijdt sinds 2018 voor de Wolfpack. Er staan dertien profzeges op zijn palmares. Dit jaar kwam hij voorlopig niet verder dan een etappezege in de Ronde van de Ain. Met Hodeg vertrekt al een tweede spurter bij Deceuninck-Quick Step. Eerder koos Sam Bennett, samen met zijn loods Shane Archbold, voor een terugkeer naar BORA-hansgrohe.

João Almeida trok eerder ook al van de Belgische ploeg naar UAE Team Emirates. Behalve de transfers van Almeida en Hodeg werd ook de komst van Pascal Ackermann (BORA-hansgrohe) en Marc Soler (Movistar) de voorbije dagen aangekondigd door de ploeg uit de Emiraten.

AANGERADEN
Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten

Meest gelezen uit de buurt