Sergio Herman is weer op reis voor tv

Sergio Herman en Axel Daeseleire in Japan. 

Sergio Herman en Axel Daeseleire in Japan. ©  vtm

Sergio Herman (51) draait momenteel in Zweden een nieuw tv-programma. Dat valt af te leiden uit een foto die hij op Instagram postte van een merkwaardig spiegelgebouw te midden van de bossen. Mogelijk wordt het een tweede seizoen van Van de kaart, want de chef schrijft er zelf bij “Sweden, Season two Off the map”. Hij verwijst meteen ook naar VTM, waar het programma zal worden uitgezonden en naar de uitzendperiode: “This winter”.

“Meer uitleg kunnen we er nog niet over geven”, zo horen we bij VTM, waar ze wel bevestigden dat er op dit moment inderdaad een nieuw programma met Sergio Herman wordt gedraaid, maar “het wordt iets anders dan Van de kaart”.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

In het eerste seizoen van Van de kaart trok Sergio Herman, die al een leven lang achter zijn stoof staat en weinig tijd nam om te reizen, met Axel Daeseleire de wijde wereld in. Of hij opnieuw met Daeseleire op stap gaat om nieuwe, exotische smaken te ontdekken, is niet duidelijk. Mogelijk nemen verschillende Bekende Vlamingen hem dit keer mee op sleeptouw. Ella Leyers plaatste op Instagram immers ook al een foto van zichzelf met de topchef.(jdr)

Aangeboden door onze partners

Lees ook