Nora Gharib gaat mensen aan job helpen in ‘Blind begonnen’ op VTM

 

 ©  VTM

Nora Gharib (27) mag voor het eerst een programma solo presenteren. De presentatrice gaat mensen helpen bij een carrièreswitch voor Blind begonnen op VTM. Daarvoor gaat de zender nog op zoek naar kandidaten.

Vlamingen veranderen niet gauw van job, terwijl ze nochtans graag iets anders willen doen. Anderen blijven voor eeuwig studeren omdat ze door keuzestress niet aan een werkcarrière durven te beginnen. Of na een lange periode van werkloosheid weten mensen niet altijd goed welke richting ze uit willen. Het zijn die mensen die VTM en Nora Gharib willen helpen in Blind begonnen – voorlopig nog een werktitel.

Een carrièreswitch is Gharib zelf niet onbekend. Zes jaar geleden was ze nog schoonheidsspecialiste, en dan schreef ze zich in voor K3 zoekt K3. Sindsdien heeft ze geacteerd in onder meer Patser en heeft ze Merci voor de muziek met Bart Peeters gepresenteerd op Eén. “Dat ik nu voor het eerst alleen presenteer, dat vind ik wel speciaal. Doen wat je graag doet is zo belangrijk en ik wil samen met experts anderen aan een carrièreswitch helpen”, zegt ze. De zender is nog op zoek naar kandidaten. Gegadigden kunnen zich inschrijven via vtm.be.

Dat Gharib nu een programma bij VTM presenteert, wil niet zeggen dat ze stopt bij de VRT. Ze is niet vast verbonden aan de openbare omroep, dus ze kan vrij ook voor andere zenders aan de slag. Ze zal nog in het tweede seizoen van Merci voor de muziek opduiken, al konden die opnames nog niet starten door corona. (eadp)

LEES OOK