Harry Kane zit, ondanks geflirt met Manchester City, in Tottenham-selectie voor play-offs Conference League

 

 ©  BELGAIMAGE

Tottenham-coach Nuno Espirito Santo heeft spits Harry Kane, die begeerd wordt door Manchester City, geselecteerd voor de heenwedstrijd van de play-offs in de Conference League. Het duel is donderdag tegen het Portugese Paços de Ferreira.

Bron: BELGA

Espirito Santo liet Kane zondag bij de zege in de Premier League tegen Manchester City (1-0) uit de selectie omdat hij naar verluidt nog niet fit genoeg was.

De topscorer van afgelopen seizoen kwam te laat terug van vakantie na het Europees kampioenschap en moest bovendien een vijfdaagse coronaquarantaine uitzitten. Kane testte afgelopen donderdag negatief en mag sindsdien weer met de ploeg meetrainen.

Volgens The Times willen de Spurs hun spits minimaal nog één seizoen behouden. Ondertussen gaan de speculaties over Kane’s aanstaande vertrek door. Hij wordt al weken in verband gebracht met een overstap naar Manchester Cit. Zijn contract bij Tottenham loopt pas af medio 2024.

Volgens Britse media deed City in juni een bod van 100 miljoen pond (118 miljoen euro) op Kane, maar Tottenham wees dat af.

LEES OOK

Nu in het nieuws