Sam Gooris gaat op roadtrip in ‘Expeditie Gooris’

Ze waren al vaak als gezin op tv te zien, onder andere in ‘Groeten uit’. Maar nu krijgen Sam Gooris en de zijnen een eigen programma, ‘Expeditie Gooris’. 

Ze waren al vaak als gezin op tv te zien, onder andere in ‘Groeten uit’. Maar nu krijgen Sam Gooris en de zijnen een eigen programma, ‘Expeditie Gooris’. ©  Groeten Uit

Nadat hij jarenlang te zien was in de realityreeks ‘De Pfaffs’, momenteel opnieuw te zien op VTM 2, krijgt Sam Gooris binnenkort zijn eigen programma. In ‘Expeditie Gooris’ zullen hij en zijn gezin gevolgd worden terwijl ze een rondreis door Europa maken.

Wout Desmytere

Wie dezer dagen graag naar de herhalingen van De Pfaffs kijkt, zal verheugd zijn te horen dat zanger Sam Gooris (48) dit najaar een eigen realityprogramma krijgt. Dat meldt Het Laatste Nieuws. In Expeditie Gooris trekt hij samen met zijn echtgenote Kelly (44) en zijn kinderen Shania (21) en Kenji (19) op roadtrip met een Volkswagen-busje.

Tijdens hun rondreis in Europa bezoeken ze plaatsen die voor hen een speciale betekenis hebben. München, waar pater familias Jean-Marie Pfaff furore maakte als keeper, staat dus sowieso op het lijstje. Wanneer het programma precies zal worden uitgezonden, is nog niet bekend. Maar lang zal het alleszins niet meer op zich laten wachten.

Aangeboden door onze partners

Lees ook