Sam De Bruyn opent eigen webshop

Een eigen webshop. Dat is waar Sam De Bruyn, die een tijdje geleden afscheid nam van de radio, zich mee gaat bezighouden. 

Een eigen webshop. Dat is waar Sam De Bruyn, die een tijdje geleden afscheid nam van de radio, zich mee gaat bezighouden. 

Op zijn Instagramaccount heeft Sam De Bruyn (34) meegedeeld dat hij weldra begint met een eigen webshop. SKOLTO is een webshop waar De Bruyn zijn passie voor reizen, zijn interesse in duurzaamheid en zijn “nooit eerder gestilde honger naar ondernemen” kan combineren, klinkt het. “Je zal een zorgvuldig uitgekozen selectie vinden van ecologische alternatieven voor alle spullen die je nodig hebt om zorgeloos van je vakanties te genieten. Of je nu een citytripper bent, een avontuurlijke kampeerder of een zomerse zonneklopper.”

Heel concreet gaat het onder meer om tenten en zonnecrèmes. De Bruyn werkte jarenlang voor Studio Brussel en Qmusic. Een poos geleden besloot hij zijn professionele leven over een andere boeg te gooien. Een exacte startdatum voor de webshop is er nog niet.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

(tove)

Aangeboden door onze partners

Lees ook