Liverpool-coach Jürgen Klopp ziet er helemaal anders uit na oogoperatie en zonder bril: “Mijn gezicht ziet er grappig uit”

 ©  AP

Na 46 jaar een bril te hebben gedragen, ziet Liverpool-coach Jurgen Klopp er tegenwoordig wat anders uit. De Duitser heeft een kleine operatie ondergaan en hoeft geen bril meer te dragen.

Laurens Van HeuverswijnBron: BELGA

“Een bril heeft me nooit gehinderd, ik was er aan gewend. Het enige probleem van de laatste jaren was dat mijn bril mijn zicht niet meer goed corrigeerde. Dus daar moest ik wat aan doen”, vertelde de 54-jarige coach van Liverpool zondag aan Bild TV.

“Door de operatie zie ik nu heel, heel, heel goed zonder bril.”

De ingreep brengt wel twee kleine problemen met zich mee. Klopp zelf vindt dat zijn gezicht er vreemd uitziet zonder bril en hij heeft niemand gewaarschuwd bij Liverpool. Zijn gezicht, met bril, is ondertussen een befaamd marketinginstrument geworden voor de club.

“Ik denk dat mijn gezicht er zonder bril grappig uitziet,” zei Klopp. “Ik had niemand bij de club op de hoogte gebracht. Het spijt me als de fan merchandise opnieuw geproduceerd moet worden.”

 ©  REUTERS

 ©  REUTERS

 ©  ISOPIX

 ©  Action Images via Reuters

 ©  AP

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten