Goedlachs en een knuffelbeer: dit is Cyriel, de nieuwe boer in ‘Boer zkt. vrouw’

Cyriel is de nieuwe boer in ‘Boer zkt. vrouw’ 

Cyriel is de nieuwe boer in ‘Boer zkt. vrouw’ 

De liefde, ze is onvoorspelbaar. Nog voor de opnames van het nieuwe seizoen van Boer zkt. vrouw van start gingen, had groenteboer Tomas al een partner gevonden. Het vrijgekomen plaatsje wordt ingenomen door melkveehouder Cyriel. Volgens VTM een knuffelbare, goedlachse jongeman, maar dat moeten kandidates straks zelf ontdekken. Dit seizoen krijgen ze de boeren immers pas na hun inschrijving te zien.

Wout Desmytere

Kan je verliefd worden op iemand die je nog nooit hebt gezien? Dát wordt de trigger van het nieuwe seizoen van Boer zkt. vrouw. Wanneer het nieuwe seizoen te zien zal zijn bij VTM, wordt later bekendgemaakt. Nu heeft de zender Cyriel (27) voorgesteld, een melkveehouder op zoek naar de liefde. Met zijn ouders baat hij een boerderij uit met zo’n 450 koeien, waarvan 250 melkkoeien. Daarnaast kweken ze ook aardappelen, gras en maïs, wortelen en suikerbieten.

De toekomstige van Cyriel hoeft zich geen zorgen te maken: hij zoekt niet iemand die noodzakelijk actief mee in de boerderij stapt. Wel een belangrijke kanttekening: ze moet begrijpen dat dieren en gewassen altijd eerst komen.

Blauwe ogen

Geïnteresseerden moeten afgaan op de omschrijving die van Cyriel wordt gegeven. “Hij heeft mooie blauwe ogen en een zeer guitige glimlach”, verkondigt VTM. Hij staat positief in het leven en doet graag actieve dingen zoals kitesurfen, snowboarden, zaalvoetballen en mountainbiken. Hij is een muziekliefhebber en luistert graag naar techno. Op de kleine boerderij waar hij nu woont, organiseert hij wel eens kleine ‘techno-feestjes’ met zijn vrienden.

Cyriel heeft samen met zijn ouders een boerderij waar hij onder andere wortelen kweekt. 

Cyriel heeft samen met zijn ouders een boerderij waar hij onder andere wortelen kweekt. 

Cyriel is nu ongeveer een tweetal jaar vrijgezel. Qua uiterlijk heeft hij niet echt een type, maar hij zoekt vooral iemand met een open geest en die graag nieuwe dingen ontdekt. Wie denkt dat het wel eens zou kunnen klikken met Cyriel, kan zich vanaf nu inschrijven via vtm.be.

Aangeboden door onze partners

Lees ook