Hoe zien de dagen van Dimitri Vegas en Like Mike eruit? Documentaire nu op Play5

Eric Goens trad in het spoor van Dimitri Vegas en Like Mike voor de gelijknamige documentaire. ©  Dimitri Vegas & Like Mike - Bringing the Madness 3.0

Toen er van corona nog geen sprake was, volgde tv-maker Eric Goens (52) het Willebroekse dj-duo Dimitri (39) en Michael (35) Thivaios, beter bekend als Dimitri Vegas en Like Mike, naar alle uithoeken van de wereld. Goens begon zijn documentairereis – die eerder te zien was op Streamz – op het Amsterdam Dance Event in 2019, waar jaarlijks de prijzen voor de beste dj’s worden uitgereikt; en volgde het duo een jaar lang van Azië over Amerika tot het Midden-Oosten.

Nationale en internationale dj-sets, intercontinentale tours en decadente muziekfestivals: Dimitri Vegas en Like Mike leven in een droom. Maar hoe ziet een doordeweekse dag er in hun leven uit? Eric Goens toont niet alleen de gloriemomenten van het duo, maar ook de zware beproevingen en impact die een carrière als dj op lichaam en geest heeft.

LEES OOK. Dimitri Vegas speelt zijn eerste hoofdrol in actiefilm ‘H4Z4RD’: “Ambulancier dacht dat ik écht onder het bloed zat”

(tove)

Aangeboden door onze partners