Nieuwe dosis talent dient zich aan in ‘Belgium’s got talent’

De nieuwe juryleden zitten klaar voor het talent van België. 

Met haar nieuwe collega’s Bart Peeters, Ruth Beeckmans en Davy Parmentier gaat An Lemmens vanaf vrijdag weer op zoek naar de grootste talenten die ons land te bieden heeft. Het nieuwe seizoen van Belgium’s got talent wordt opnieuw gepresenteerd door Koen Wauters en Laura Tesoro. 50.000 euro ligt te wachten op de winnaar.

Wout Desmytere

“Het afgelopen jaar is gebleken hoe levensbelangrijk entertainment is”, klinkt het bij Bart Peeters. “Ik ben heel benieuwd of mensen tijdens corona misschien nieuwe talenten bij zichzelf hebben ontdekt”, vraagt Ruth Beeckmans zich af. “Ik verwacht er echt heel veel van.”

Om maar te zeggen dat de nieuwe juryleden in Belgium’s got talent staan te popelen om aan hun taak te beginnen. Vrijdag wordt het nieuwe seizoen afgetrapt. Elke act moet van minstens drie juryleden een ‘ja’ krijgen om door te gaan naar de studioshows. Net zoals vorig seizoen krijgt de kijker één Golden Buzzer per auditieaflevering, waarmee ze vanuit hun woonkamer hun favoriete acts rechtstreeks naar de studioshows katapulteren. Daarnaast krijgen ook de vier juryleden en Koen Wauters en Laura Tesoro elk één Golden Buzzer.

Hiphoppen over drugsmisbruik

De 11-jarige Lotte bijt de spits af, basgitaar in de aanslag. Charles Le Riche zorgt met zijn act voor een bizarre komische noot, An moet zich inhouden om te swingen na een aanstekelijke choreo en Ruth pinkt een traantje weg bij een emotionele en persoonlijke verhaal over drugsmisbruik van kandidaat Krix. Samen met partner in crime Sash brengt hij het zelfgeschreven hiphopnummer ‘Het spijt me’. Daarmee wil hij zijn excuses aanbieden bij zijn ouders voor alle problemen die zijn drugsmisbruik heeft veroorzaakt. “Ik ben heel erg aangedaan door dit verhaal, dit komt echt binnen”, vertelt ze.

Tot slot waagt jurylid Davy zich op het podium aan de ‘lollipop-pole’ na een demonstratie van vriendinnen Chloe en Lisa. Koen Wauters verwoordt de gedachten van ongetwijfeld vele kijkers: “Ik weet niet of ik per se mijn baas aan een paal wil zien hangen.”

Aangeboden door onze partners

Lees ook