Kevin Janssens en Ruth Becquart worden koppel in psychologisch drama over Koningin Elizabethwedstrijd

Dominique Deruddere (midden) en de cast van zijn nieuwe film . Van links naar rechts: Taeke Nicolaï, Renée Vanderjeugd, Ruth Becquart en Kevin Janssens. ©  Jo Voets/Savage Film

Kevin Janssens en Ruth Becquart zullen, samen met de jonge Antwerpse actrice Taeke Nicolaï, de hoofdrollen vertolken in The chapel. De nieuwe film van regisseur Dominique Deruddere verschijnt volgend jaar in de zalen.

Dominique Deruddere startte deze week met de opnames van zijn nieuwe film The chapel, waarvoor hij ook zelf het scenario schreef. Het wordt een psychologisch drama dat zich afspeelt in de arena van de wereldberoemde Koningin Elizabethwedstrijd. De jonge pianiste Jennifer wil die absoluut winnen, maar moet afrekenen met de demonen uit haar jeugd – meer bepaald een manipulatieve en dominante moeder – om haar doel te bereiken.

De Antwerpse actrice Taeke Nicolaï (Yummy) neemt de hoofdrol op zich, de jonge Renée Vanderjeugd vertolkt de kleine Jennifer. Kevin Janssens en Ruth Becquart spelen haar ouders. Ook gevestigde waarde Josse De Pauw zal in de film te zien zijn. De opnames lopen nog tot midden oktober. In het najaar van 2022 moet The chapel in de bioscopen lopen. (dewo)

Aangeboden door onze partners