Lange files op gewestweg tussen Peer en Bree

Het verkeer op de N 73, Peer-Bree in Ellikom moest vandaag al aanschuiven. Er stonden kilometerslange files in beide richtingen.  

Het verkeer op de N 73, Peer-Bree in Ellikom moest vandaag al aanschuiven. Er stonden kilometerslange files in beide richtingen.  © roger dreesen

Oudsbergen/Peer/Bree -

Met de grote middelen halen arbeiders momenteel bomen neer langs de N73 Peer-Bree. In Ellikom is men gestart met de bomenkap, en daar stonden vandaag al kilometerslange files in beide richtingen.

Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) laat werken uitvoeren langs de gewestweg Peer-Bree (N73). Daar komen onder meer nieuwe fietspaden. De komende twee weken zullen er bomen geveld worden aan beide zijden van de gewestweg, en dat zorgt nu al voor lange files in beide richtingen. Het doorgaand verkeer op deze drukke gewestweg wordt door deze kapwerken ernstig gestremd. Daarom sluit men de komende twee weekends de gewestweg volledig af voor het verkeer. Het verkeer wordt dan omgeleid en zal de komende maanden beurtelings en met driekleurige lichten langs de werken worden gestuurd. (RDr)

Nu in het nieuws