Binnenring van Brussel afgesloten na ongeval met meerdere voertuigen

 

 ©  rr

Vilvoorde -

Op de binnenring van Brussel ter hoogte van het viaduct van Vilvoorde zijn meerdere voertuigen met elkaar gebotst. Er vielen geen zwaargewonden, maar de binnenring werd wel een tijdlang afgesloten voor het verkeer.

Amaury Michaux

Op de binnenring van Brussel ter hoogte van het viaduct van Vilvoorde zijn vrijdagavond omstreeks 21.10 uur meerdere voertuigen betrokken geraakt bij een ongeval. “Twee voertuigen werden getakeld en er is vloeistof of de rijbaan gelekt. De brandweer is nog ter plaatse om die vloeistof – waarschijnlijk benzine – op te kuisen”, vertelt Jana Verdegem van de federale politie.

Bij het ongeval raakten verschillende personen gewond, maar daarbij waren geen zwaargewonden. “Een ziekenwagen is ter plaatse gegaan, maar heeft voorlopig niemand moeten meenemen naar het ziekenhuis. Het gaat dus voornamelijk om lichte blessures.” (Lees verder onder de afbeelding)

De federale politie bevestigt dat de rijbaan een half uur volledig is afgesloten om de nodige vaststellingen te kunnen doen. “Rond 21.50 uur is de rechterrijstrook wel terug vrijgegeven voor het verkeer”, klinkt het nog bij de federale politie. Over de omstandigheden van het ongeval kon de federale politie vrijdagavond nog niet meer kwijt.

Bronnen meldden dat er een straatrace voorafging aan het ongeval.

Nu in het nieuws