Vrouw beweert dat ze vriend van vermiste Gabby Petito (22) een lift gaf: “Hij zei dat hij enkele dagen alleen had gekampeerd”

Het verhaal over de verdwijning van Gabby Petito (22) uit Florida wordt vreemder en vreemder. Nu haar vriend en hoofdverdachte Brian Laundrie zelf verdwenen is, beweert een getuige dat ze de man een lift gaf kort nadat Gabby voor het laatst contact had met haar familie.

tg

Miranda Baker beweert op TikTok dat zij en haar vriend eind augustus Brian Laundrie, de verloofde van de vermiste Gabby Petito (22), hebben opgepikt aan een van de natuurparken die Gabby en Brian bezochten. Laundrie stond te liften en bood het koppel zelfs 200 dollar aan om te mogen meerijden. Hij moest naar Jackson, zo’n 15 kilometer verderop.

Onderweg vertelde hij dat hij op roadtrip was met zijn verloofde maar dat hij een paar dagen alleen had gekampeerd terwijl zij in hun kampeerwagen aan het werken was. Petito verdiende de kost als influencer en was reisde vaak.

“Hij zei dat hij dagenlang langs de Snake River had gewandeld en dat hun kampeerwagen in Jackson stond”, zegt Baker

Miranda Baker is nu pas met haar verhaal naar buiten gekomen omdat ze gehoord had dat de man vermist is en ze hem herkend had op foto.

Laundrie is sinds enkele dagen zelf spoorloos verdwenen. Volgens de familie van Petito wellicht ondergedoken om aan de politie te ontsnappen. Ze zijn ervan overtuigd dat hij meer weet over de mysterieuze verdwijning van hun dochter. Laundries ouders zeggen dan weer niet te weten waar hun zoon is.

Volgens de politie kreeg het koppel half augustus ruzie. Wat er nadien gebeurd is, blijft een raadsel. Zeker is dat Laundrie begin september plots alleen thuis kwam en naar eigen zeggen niet wist waar zijn vriendin was.

LEES OOK. Gabby Petito (22) verdwijnt tijdens romantische trip door de VS, verloofde wil niet zeggen wat er gebeurd is

LEES OOK

Nu in het nieuws