Hikers stomverbaasd wanneer Tom Cruise met parachute op hun wandelpad landt

 

 ©  REUTERS

Bron: De Telegraaf

Twee hikers die door het Lake District in Engeland wandelden wisten niet wat ze meemaakten toen niemand minder dan Tom Cruise letterlijk hun pad kruiste. De 59-jarige acteur landde met een parachute midden op de trail waar de hikers liepen, nadat hij even daarvoor uit een helikopter was gesprongen. Dit meldt The Sun.

“Het laatste wat ik verwachtte tijdens mijn hike was om Tom Cruise tegen te komen. We stonden helemaal perplex, maar hij was heel aardig en heeft een paar foto’s met ons genomen. Het zag eruit alsof hij het naar zijn zin had, ook al was het iets dat hij voor zijn werk deed”, aldus Andras Katica, een van de hikers.

Cruise staat erom bekend zijn eigen stunts uit te voeren en is al geruime tijd bezig met de opnames van de film Mission: Impossible 7.

In augustus landde de acteur nog met een helikopter in een privétuin van bewoners, omdat het nabij gelegen vliegveld was afgesloten. Ook toen zorgde zijn aanwezigheid voor veel verbazing en nam hij uitgebreid de tijd om foto’s te nemen.

LEES OOK. Dan landt Tom Cruise plots met zijn helikopter in je tuin: Brits gezin verrast door Hollywoodster

 

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten